Gemeente Hellendoorn Fysiek domein

Bij het team Fysiek domein zoeken wij een

Beleidsmedewerker Vergunningen, toezicht en handhaving

32 - 36 uur per week

 

De gemeente Hellendoorn is natuurlijk ondernemend. Wij staan voor initiatiefrijk, leergierig- en betrokkenheid. Op die manier werken we graag met elkaar samen. Met zijn allen, collega’s, burgers en ondernemers gaan wij voor ontwikkeling. Samen met ruim 36.000 inwoners en 2600 bedrijven willen we het verschil maken.  Wil jij dit ook? Dan zoeken wij  jou!

 

Wie zijn wij?

Het team Fysiek domein bestaat uit 50 collega’s die zich bezig houden met allerlei taken op het gebied van het fysieke domein, zoals: vergunningverlening, toezicht en handhaving, ruimtelijke ordening, economische zaken, wonen, vrijetijdseconomie en grondzaken & vastgoed. We werken intensief samen met burgers, bedrijven, andere overheden en verschillende belangengroepen, waarbij we inspelen op initiatieven die aansluiten bij de gemeentelijke ambities.

 

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker VTH heb je een rol bij de ontwikkeling, implementatie, monitoring en evaluatie van beleid op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. De focus ligt daarbij bij voorkeur op het gebied van APV/bijzondere wetten en daarnaast op toezicht & handhaving bouwen. Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen en adviseert over complexe aanvragen en handhavingsvraagstukken. Je vertegenwoordigt de gemeente in externe werk- en projectgroepen en bij juridische procedures.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt een relevante HBO of WO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van Bestuurskunde of Rechten. Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving en kunt deze in de praktijk toepassen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent resultaatgericht, proactief, analytisch sterk en hebt een uitstekend probleemoplossend vermogen.

 

Wat bieden wij?

Wij vinden jouw talenten en ontwikkeling belangrijk en proberen je takenpakket daar, binnen de mogelijkheden die er zijn, zoveel mogelijk op af te stemmen. We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar je kunt flexwerken. Afhankelijk van je ervaring geldt voor deze functie een salaris van minimaal € 3.317,-- (aanloopschaal 9) tot maximaal € 5.621,-- (uitloopschaal 10A) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast heb je jaarlijks de regie over 17,05% individueel keuzebudget.

 

Uitgedaagd?

Solliciteer dan vóór 20 mei 2024 door je motivatiebrief en CV te uploaden via de sollicitatiebutton. Graag lezen we daarin hoe jij deze functie, vanuit je eigen talenten en vaardigheden, wil invullen. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dick Schipper, manager Fysiek domein.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Regio:

  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Contract
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

20-05-2024

Startdatum:

26-04-2024

Locatie:

Nijverdal

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.hellendoorn.nl

Kantooradres:

Willem-Alexanderstraat 7 7442MA Nijverdal

Locatie: